Zaščitite del svojega premoženja za najbolj stabilno valuto na svetu - ZLATO.

Kovanci, ki dišijo po zlatu

ico - karatbank coin KaratBank iz Singapurja, ki izdaja Karatbars "CASH GOLD", bo 01. februar 2018 začela izdajati KaratBank Coins oziroma KaratBank kovance.

Posebni pogoji do konca januarja veljajo za kupce iz Slovenije in Hrvaške. Kdor izkoristi to ugodnost do konca meseca, dobi za eno vplačilo dvojno količino žetonov. V enemu paketu za 1.000,00 evrov je 100.000 kriptožetonov/tokenov, pri nakupu iz Slovenije in Hrvaške pa se v e-denarnici za 1.000,00 evrov znajde 200.000 kriptožetonov/tokenov. Začetna cena za en kriptožeton je torej en cent (0,01 €), pričakujemo pa lahko, da bo vrednost kmalu višja.

KaratBank bo izdala 3,5 milijarde kriptožetonov/tokenov, zato z nakupom, če ste se zanj odločili, ni treba čakati do zadnjega dne. Vsi, ki kupijo žetone oziroma v nadaljevanju coine, bodo sodelovali pri dobičku KaratBank.

KaratBank iz Singapurja izdaja "Cashgold", zlato valuto oziroma menjalno sredstvo, ki se že počasi uveljavlja v svetu. KaratBank Coine lahko pretopimo v zlato. 


Opozorilo: Investiranje v kripto valute je povezano z določenimi tveganji – gibanja na svetovnih kripto trgih so nepredvidljiva in lahko vodijo do izgube celotne investicije. Zato investirajte le v okviru svojih finančnih zmožnosti. 


« NAZAJ NA SEZNAM
Možnost poslovnega sodelovanja
Za več informacij o poslovnem sodelovanju kliknite tukaj.
KaratBank COIN (Pred - Pred naročilo)
Posredujemo izredno priložnost nakupa začetne ponudbe kripto valute KaratBank Coin.
Izdajateljica le - tega je, naša banka, KARATBANK iz Singapurja - predstavitveni video: https://youtu.be/JEC6BDhuH10

Za več informacij nas kontaktirajte TUKAJ